Op zaterdag 23 mei gaat een groot aantal teams de strijd weer met elkaar aan tijdens de altijd populaire Pubquiz. Helaas deze keer niet met z’n allen in de kantine van Fortuna, maar ook online wordt het ongetwijfeld een succesvolle avond.

De kantinecommissie is de afgelopen periode al druk in de weer geweest om te voorkomen dat een deel van de voorraad moest worden weggegooid en ook nu hebben ze een leuk idee bedacht om onze club in deze lastige tijd een handje te helpen.
Met hulp van een aantal sponsors hebben ze een heerlijk pakket voor jullie samengesteld. Voor € 30,- wordt er donderdag 21 mei of vrijdag 22 mei een overheerlijk pubquiz-thuispakket bij je bezorgd.

Het pakket bestaat uit:

• Een overheerlijke fles rosé ‘Oude Kaap’
• Een paar bijzondere biertjes
• Vijf zakjes met lekkere nootjes
• Een emmer met snoeptomaatjes
• Een pittige Catalaanse fuet

Per verkocht pakket gaat er € 5,- naar de vereniging dus je helpt de vereniging in deze vreemde tijd.

Dank aan onze sponsors wijnhandel J.P. Alsem,  Kaas en notenbar Steijger en Albert Heijn.

Wil jij je club de helpende hand toesteken en tijdens de pubquiz heerlijk genieten van al dit lekkers? Bestel dan nu en wij komen het graag bij je bezorgen! De betaling vindt plaats bij de bezorging via een QR-code.

Wij wensen alle teams alvast veel plezier bij de pubquiz!

Bestelformulier Pubquiz Borrel Pakket

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Pubquiz Team naam (verplicht)