Bijdrage loopgroep aan Ton voor Fortuna

Al vanaf de start van de actie “Een ton voor Fortuna” was duidelijk dat de loopgroep zich daarbij niet onbetuigd wilde laten. Het eerste idee was een sponsorloop te organiseren voor de  jeugdleden van Fortuna. Die zou in april van het afgelopen jaar worden gehouden, maar helaas bleek, toen alles daarvoor in gereedheid was gebracht, dit niet in te passen in het overvolle programma.

Op zoek naar een andere manier om geld vrij te maken ontstond het idee om voor één keer af te zien van het organiseren van een zomerborrel aan het einde van het speelseizoen. De leden stemden hiermee in, zodat het geld dat daaraan anders zou worden besteed aan de vereniging ten goede kon komen. Gezien de kosten van de zomerborrel in het voorgaande jaar ging het daarbij om een bedrag van ongeveer 130 euro.

Om dit bedrag nog wat op te hogen, hield de loopgroep op de in november georganiseerde Beaujolaisavond een geldinzameling, die nog eens 90 euro opbracht.

De totale bijdrage aan de actie kwam daarmee op 230 euro. Daarnaast hebben de leden enthousiast meegedaan aan de “Grote Clubactie”, maar het is niet bekend hoeveel geld dat voor de vereniging heeft opgebracht.

 

Peter Iping

Voorzitter loop/wandelgroep

Lees meer nieuws

Elma, bedankt!

Kreeg jij ook altijd een verjaardagskaart van Fortuna voor je verjaardag? Dat klopt! Elma Woltman heeft meer dan 30 jaar lang alle verjaardagskaarten voor de kinderen

Lees meer »