Afgelopen zaterdag werd de tweede editie van Fortuna’s Muziekquiz gespeeld. Met 15 deelnemende teams was het wat minder druk dan bij de 1e editie. Het inhalen van de kids op de laatste avond van de avondvierdaagse in zowel Delft als Pijnacker kreeg voor diverse ouders begrijpelijkerwijs de voorkeur. Maar het was er in de kantine niet minder gezellig om…!

Huis-DJ Marcel Segaar had weer een heel breed scala aan muziekfragmenten achterelkaar gemonteerd en stelde hierbij de soms pittige vragen aan de deelnemers. Tussen de ‘normale’ rondes door werd er nog een knock-out competitie gespeeld en zodoende kende de avond 2 winnaars. Helaas voor de andere teams was dat tot twee keer toe het team ‘Dust in the Wind’. Zowel in de reguliere competitie als de knock-out competitie pakten zij de hoofdprijs. Team ‘The Bosses’ won vorig jaar de 1e editie van Fortuna’s Muziekquiz en moest dit keer genoegen nemen met het zilver. Het brons ging naar het team ‘MAXimale Diva’s’.

De mooie opbrengst van 335 euro aan inschrijfgeld gaat volledig naar het Jeugdkamp van dit jaar. De Kampcommissie is er erg blij mee en bedankt alle deelnemers aan de muziekquiz.

Gelukkig hebben we de foto’s nog…

 

 

Share This