Eindejaarsgroet en -attentie

Beste lopers en wandelaars,

 

Het is wat, zo lang als we als loop- en wandelgroep al noodgedwongen niet meer in clubverband actief kunnen zijn. En wat missen we het, onze wekelijkse trainingen. Individueel lopen kan, maar je bent niet voor niks lid van een club. Dat maakt dat je gáát, ook al heb je er niet zoveel zin in, of valt het weer niet altijd mee. Zodat je achteraf met een voldaan gevoel weer naar huis gaat. In de wetenschap dat je weer lekker hebt gewerkt aan je conditie, wat in deze tijd al moeilijk genoeg is. Achter het beeldscherm of voor de televisie zit je al meer dan je lief is, toch?

 

Omdat we elkaar al zo lang niet hebben kunnen ontmoeten, vinden we het leuk om jullie aan het einde van dit bewogen jaar een kleine attentie aan te bieden. Waarschijnlijk hebben de meesten van jullie gebruik gemaakt van de mogelijkheid om via de Fortuna-site lekkere hapjes en drankjes te bestellen en daarmee ook de club te ondersteunen. Op 30 december, als je die spullen gaat ophalen (tussen 17.00 uur en 20.00 uur) tijdens Fortuna’s Winter Wonderland, kun je ook de attentie ophalen die we daar voor je klaarleggen.

 

We wensen jullie en jullie dierbaren, ondanks alle beperkingen, een sfeervol uiteinde van het oude jaar en een goed begin van 2021. Dat in de hoop dat we elkaar over niet al te lange tijd weer kunnen ontmoeten en we weer kunnen samenkomen om onze sport te beoefenen.

 

Hartelijke groet van

Peter, Bruun, Francis, Hanneke en Lia

Lees meer nieuws

2e Loterij bij KL thuiswedstrijd

Zaterdag (3 dec)  wordt er weer een loterij gehouden bij de tweede thuiswedstrijd Fortuna/Delta Logistiek – Dos’46. We gaan door, zoals je inmiddels weet, met het sparen voor de nieuwe

Lees meer »
Share This