Evenementen Commissie zoekt nieuwe voorzitter

Na een aantal jaren de rol van voorzitter in onze evenementen commissie (EC) te hebben vervuld wil ik, Jordi, graag het stokje gaan overdragen. Wij zijn voor de EC per direct dus op zoek naar een nieuwe voorzitter. In de EC blijf ik wel actief als commissielid en wil mijn bijdrage graag blijven leveren aan de vele leuke evenementen voor onze vereniging.

De EC bestaat op het moment uit een gezellige groep van 8 enthousiaste leden, Wij zoeken iemand die het leuk vindt om sturing te geven aan deze commissie en de activiteiten(kalender) van Fortuna.

Wat doen wij eigenlijk als EC? Wij organiseren verschillende evenementen zoals het slaapfeest, de kinderbingo, schutterstoernooien, diverse feesten, darttoernooi, bierproeverij, etc. De organisatie van de Korfbal Leaguewedstrijden, het jaarlijkse Korfbal Spektakel en het jeugdkamp vallen hier niet onder.

Coördinatie en organisatie van de huidige evenementen is belangrijk. Maar daarnaast zijn ideeën voor nieuwe activiteiten vanuit jouw rol zeker welkom voor de invulling voor een actief en gezellig verenigingsleven voor onze leden, ouders en andere gasten bij Fortuna. In deze rol ben je tevens de schakel tussen de EC en het bestuur voor afstemming en overleg wanneer dit nodig is.

Zie jij een uitdaging in deze EC rol? Ben je betrokken en voel je je verantwoordelijk voor je taak? En vind je het leuk om evenementen te organiseren? Dan ben jij degene die wij zoeken! Heb je nog vragen, stuur mij gerust een berichtje en dan praten we verder! (0636005865).

Groet,
Jordi Kouwenhoven

Lees meer nieuws

Elma, bedankt!

Kreeg jij ook altijd een verjaardagskaart van Fortuna voor je verjaardag? Dat klopt! Elma Woltman heeft meer dan 30 jaar lang alle verjaardagskaarten voor de kinderen

Lees meer »