Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Pubquiz

23 januari 2016 @ 20:00 - 23:30

Na de eerdere 2 edities zal op 23 januari a.s. de kantine wederom omgetoverd worden tot een gezellige pub en gaan we voor de 3e keer Fortuna’s Pubquiz spelen. Diegene die er eerder bij zijn geweest weten dat het een onwijs gezellige avond zal worden.

Nieuwe spelelementen

Geen enkele pubquiz is het zelfde. En ook deze keer hebben wij voor jullie een aantal leuke nieuwe spelelementen in petto. Uiteraard keren de vaste onderdelen weer terug en spelen we dus 8 rondes van 10 vragen, waaronder plaatjesrondes en een muziekronde. Jullie kennis zal op een heel breed terrein getest worden. Maar of je het antwoord nu wel of niet weet, de lol en gezelligheid staat voorop.

Themaronde: James Bond

Bij de vorige editie was het thema Elvis Presley en ook deze keer zal er weer 1 ronde zijn waar jullie je op kunnen voorbereiden doordat wij het onderwerp vast verklappen. Dit keer is het thema: James Bond. Dus duik in de wereld van 007 en alle bondgirls en zorg dat je met je team in deze ronde de volle 10 punten pakt.

Een ton voor Fortuna

De pubquiz maakt dit keer onderdeel uit van de campagne ‘Een ton voor Fortuna’. Dit betekent dat de opbrengst van de pubquiz volledig ten goede zal komen van deze actie en dus voor de verbouwing van ons complex is bestemd. Daarom rekenen we deze keer 5,- euro inschrijfgeld per persoon. Het is wat meer dan anders, maar het is voor een goed doel en we zorgen voor extra mooie prijzen voor de winnaars.

Schrijf je snel in!

De inschrijving is geopend. Gebruik het formulier op deze pagina om je met je team in te schrijven. Het is voor onze voorbereidingen van belang dat we vooraf weten hoeveel mensen er mee doen. Verzin ook alvast een originele teamnaam en vul die in op het formulier. Doe allemaal mee, het wordt echt heel leuk!

Welk team weet het meeste en wordt de opvolger van ‘Fortupedia’, de winnaars van de 2e editie.

IMG_1913 (1)

Inschrijfformulier Pubquiz

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Team naam (verplicht)

Naam teamlid 1 (= jouw naam)

Naam teamlid 2

Naam teamlid 3

Naam teamlid 4

Naam teamlid 5

Naam teamlid 6

Gegevens

Datum:
23 januari 2016
Tijd:
20:00 - 23:30
Evenement Categorie: