Aankomend kampioen in stilte.

Het is angstig stil rondom de C1. Dit heeft niets te maken met resultaten maar vooral met de PR van de C1 zelf. “Bescheidenheid siert de mens”  wordt weleens gezegd maar het wordt tijd dat daar vanaf nu verandering in komt.

10 wedstrijden gespeeld en nog niets verloren!!!! Nog 3 punten nodig in 4 wedstrijden en dan naar het NK. Promotie naar de hoofdklasse zaal is dan weer een feit want uiteindelijk horen ze daar ook thuis immers op het veld zijn ze ook in de hoofdklasse actief.

De spelers en ouders van de C1 vormen een fanatieke aanhang van alles wat Fortuna uitademt. Zij zijn bij nagenoeg elke uit en thuiswedstrijd van het 1e en 2e aanwezig . Ook de A1 en B1 en D1 krijgen, indien mogelijk, wekelijks bezoek van hen. Zij kunnen rekenen op een onvoorwaardelijke steun. Het zou mooi zijn als de C1 de support krijgt van deze teams a.s. zaterdag want dan ligt Valto C1 op de spreekwoordelijke slachtbank. Valto staat laatste in de poule dus op papier moet er een flinke stap gemaakt kunnen worden richting het NK.

De ouders van de C1 steunen Fortuna o.a. met €0,10 per doelpunt in de actie EEN TON VOOR FORTUNA. Het zou mooi zijn als het publiek aan het einde van de wedstrijd dit initiatief deelt en dit ook doet deze wedstrijd. Loop op papa Jacco aan en doneer dit bij hem.

We hopen dat jullie in grote getale zaterdag aanwezig zijn en de C1 naar de overwinning willen schreeuwen. De wedstrijd begint 14:15 uur in onze eigen hal.

“Eruit met dat geluid en Let’s Make Some Noice”

Papa B.

Share This