Geslaagd (Slaap)feest!

Een bericht vanuit de Evenementen Commissie:

Wat een geweldig slaapfeest hebben wij achter de rug. Met bijna 120 (!) kids was dit het meest bezochte slaapfeest dat we ooit hebben georganiseerd. Aanmeldingen van de F tot en met de B. 

Eindelijk hadden we weer een evenement waarbij we alle kids van de club mochten ontvangen. Dit moesten we dan natuurlijk ook goed aanpakken. Zo konden de kinderen door een stormbaan van 20 meter in de zaal, hebben ze leren boogschieten en hebben ze samen moeten werken om door de Fortuna Escape te komen. En met de jongsten hebben we stoelendans, Limo Pong en nog veel meer minigames gedaan. 

Buiten al deze mooie activiteiten was het vooral enorm gezellig. De hele nacht kletsen, spelletjes doen, de leiding uitdagen door stiekem naar buiten te gaan en ga zo maar door

1 ding wat alleen bijna niemand heeft gedaan: Slapen…

Via deze weg willen we ook alle leiding die mee was bedanken, zonder jullie kunnen wij dit soort evenementen niet organiseren. Enorm bedankt!

 

Lees meer nieuws

Elma, bedankt!

Kreeg jij ook altijd een verjaardagskaart van Fortuna voor je verjaardag? Dat klopt! Elma Woltman heeft meer dan 30 jaar lang alle verjaardagskaarten voor de kinderen

Lees meer »