Het Unmute 30 plus feest

Geachte 30-plussers,

Wij mogen als eerste! Het meest iconische feest ooit uit het bestaan van club Delta staat na 4 jaar als eerste op de kalender.

Het Unmute 30 plus feest.

Dertig plus feest, een begrip waarbij menig bezoeker van vorige feesten gelijk terug denkt aan “de piepshow”, “one night in Bangkok” en de onvergetelijke “Mexicaanse avond” met tequila. Dit keer staat het feest in het teken van ABBA. Wie kent deze klassieke meezingers niet? Heb je zin in een mooi feestje, aarzel dan niet en bestel dan snel hier je kaarten.

Twee jaar uitgesteld door het behalen van de Korfbal League finale. Over die andere twee jaar gaan we het maar niet hebben. Maar… we gaan weer doen waar we goed in zijn! Onvergetelijke ‘over de top’ feesten organiseren met buitensporig veel licht, geluid en goede muziek.

Op 30 oktober vanaf 19:00 uur tot 23:50 uur gaan we Corona proef (dus met QR) los. Deze tijden zijn bewust gekozen, omdat we de bar, het podium, en de discotheek leeg moeten hebben op klokslag middernacht. Dus vroeg beginnen is het devies. Dit keer dus ook geen 7x een laatste liedje door onze FKS DJ’s, die ook dit keer de muziek verzorgen tijdens de afsluiting.

De kaartverkoop zal dit keer online plaatsvinden via onze webshop. Klik hier om direct je kaarten te bestellen.

Vol is echt Vol.

De 30-plus organisatie.

Marije

Tino

Ed

Richard

Quincy

Sander.

Lees meer nieuws