Hebben jullie het al in de agenda op onze website zien staan? Of het bericht of Facebook gelezen? Op zaterdag 30 september organiseren wij de allereerste Fortuna Frisss Kwisss!! Een kinder-versie van de succesvolle pubquiz die in de afgelopen jaren meerdere keren voor volwassenen georganiseerd is. Nu is het tijd voor de kinderen.

De avond wordt opgesplitst in twee delen:

Voor de Welpen en F-jes

Zaterdag 30 september spelen we van 17.00 uur tot 18.00 de Frisss Kwisss voor de Welpen en de F-jes. Meer info vind je op https://www.fortuna-korfbal.nl/event/fortunas-frisss-kwisss/ 
Het belooft een gezellige en spannende avond te worden dus we hopen dat alle ruim 30 welpen en alle 14 F-jes er bij zullen zijn. Met oog op de inkoop van limonade is het handig te weten hoeveel kinderen er komen. Daarom vragen we jullie je aan te melden via het inschrijfformulier.

Alle kinderen moeten zich individueel inschrijven; op de avond zelf zorgen we voor een indeling in twee grote teams.

Inschrijfformulier

Naam vader of moeder (verplicht)

e-mail adres vader of moeder (verplicht)

Naam kind

Fortuna team:
F1F2F3Welpen

Voor de C-tjes, D-tjes en E-tjes

Zaterdag 30 september spelen we van 19.00 uur tot 21.00 de Frisss Kwisss voor de C-tjes, D-tjes en E-tjes. Meer info vind je op https://www.fortuna-korfbal.nl/event/fortunas-frisss-kwisss/ 
Het belooft een gezellige en spannende avond te worden dus we hopen dat alle jongens en meiden uit deze teams er bij zullen zijn. Met oog op de indeling en organisatie is het handig te weten hoeveel kinderen er komen. Daarom vragen we jullie je aan te melden via het inschrijfformulier.

Bij deze groep spelen we met teams van 4 of 5 kinderen. Je dient je dus in te schrijven met een team. Dat mogen spelers uit hetzelfde Fortuna-team zijn, maar dat hoeft niet. We vragen de trainers te helpen dit te regelen en de kinderen te stimuleren om mee te doen.

Overigens zullen we er voor zorgen dat een team met alleen maar E-spelers net zo veel kans maakt om de Kwisss te winnen als een team met C-spelers, ondanks het verschil in kennis/opleiding. Dus doe allemaal mee!

Inschrijfformulier

Naam vader of moeder (verplicht)

e-mail adres vader of moeder (verplicht)

Team naam (verplicht)

Naam teamlid 1

Naam teamlid 2

Naam teamlid 3

Naam teamlid 4

Naam teamlid 5

Share This