In het weekend van 23 tot en met 25 juni gaat de jeugd van Fortuna/Delta Logistiek weer op kamp. En traditioneel koppelen we daar een leuk thema aan. Sint Michielsgestel mag haar leeuwentemmers van stal halen, Fortuna’s Zoo komt eraan.

Schrijf je voor 1 april in!
Welpen vanaf vijf jaar tot en met de B-aspiranten kunnen zich inschrijven voor het kamp. Natuurlijk verwachten we ook dat jullie trainers dit jaar van de partij zijn. Mocht je nou geen teampje doen, maar wel mee willen. Schrijf je dan ook in. Er zijn altijd teams die nog leiding nodig hebben, we kunnen te allen tijde handjes gebruiken. De inschrijving sluit op 1 april. De kosten voor het kamp bedragen dit jaar € 57,50 per deelnemer.

Welk dier ben jij?
Alle Fortuna/Delta Logistiek-teams vertegenwoordigen een dierengroep uit Fortuna’s Zoo. Misschien behoor jij wel tot de Leeuwen of ben je een gigantische Gorilla. En wie weet zien we de Panters ook wel terug. Dat schijnen heel mooie beesten te zijn. De komende tijd zullen we steeds weer nieuwe ploegnamen bekendmaken. Schrijf je snel in voor het kamp.

Word vriend van Fortuna’s Zoo
Wil jij, net als wij, de kids een onvergetelijk kamp bezorgen? Word vriend van Fortuna’s Zoo. Als bedrijf of particulier kunt u al vanaf vijftig euro een bijdrage leveren aan het Fortuna-kamp. En er zijn verschillende mogelijkheden. We kunnen uw bedrijf of naam verbinden aan een spel. Geïnteresseerd? Vraag naar de mogelijkheden.

Digitaal inschrijfformulier

Naam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Team (verplicht)

Geboortedatum (verplicht)

BSN (verplicht)

Gaat mee als (verplicht)
deelnemerbegeleider

Telefoonnummer thuis (verplicht)

Telefoonnummer moeder

Telefoonnummer vader

Jouw e-mail (verplicht)

Bijzonderheden/allergieën

Medicijnen

Gaat akkoord met de automatische incasso van de kampbijdrage van 57,50 euro. (verplicht)

Share This