Lieve papa’s/mama’s, opa’s/oma’s, ooms/tantes en oppassers van de o zo lieve kindjes van korfbalvereniging Fortuna,

Nog even en het is weer zover! Het grootste, leukste en vrolijkste kinderfeest van het jaar! Net als vorig jaar kunt u het feest nóg leuker maken (en tegelijk uw favoriete club financieel steunen): Voor de tweede keer namelijk gaan er Fortuna Pieten op pad om de kindjes te bezoeken. Twee ‘echt zwarte’ pieten die uiteraard met uw kleintje(s) op de foto willen, dansjes doen of kletsen en uw sinterklaasfeest komen opvrolijken.

Natuurlijk weten we hun naam en wat ze graag doen (met behulp van u, als informatie-doorgeef-hulp-piet). De Pieten strooien en natuurlijk komen wij de pakjes brengen.

Werkgebied van deze Pieten is: voornamelijk omgeving Delft, Delfgauw, Den Hoorn en Pijnacker. Maar schroom niet om gewoon een berichtje te sturen als u iets verder woont; er is van alles mogelijk.

Wij komen langs op woensdag 5 december, Pakjesavond zelf dus! Dit is wel onder voorbehoud van het aantal inschrijvingen en de beschikbaarheid van de Fortuna Pieten. Op basis van de inschrijvingen maken we een zo gunstig mogelijke route en dat kan het tijdstip bepalen. Als er veel belangstelling is kunnen we de zaterdag 1 december ook nog toevoegen.

Wij vragen een kleine vergoeding die geheel ten goede komt aan de vereniging; De prijs is 30 Euro voor 20 minuten (binnen zijn). Dit is inclusief strooigoed!

Wilt u het kinderfeest van het jaar nog leuker maken? Vul dan het formulier hiernaast in. Wij nemen dan contact met u op zodra we het schema rond hebben.

Wij hopen iedereen blij te kunnen maken met een zo goed mogelijke tijd!

Groeten van de Evenementen Commisie

 

Aanmeldformulier Fortuna’s Pieten Centrale

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Bezoekadres Pieten

Naam/Namen kinderen

Leuke weetjes over de kinderen

Voorkeursdatum
woensdag 5 decemberzaterdag 1 december (onder voorbehoud)

Mogelijke bezoektijden

Share This