Namens de loop/wandelgroep wil ik onze korfballers van harte feliciteren met het behaalde Landskampioenschap. Een prestatie van formaat en een promotie voor de korfbalsport. We hebben er 15 jaar op moeten wachten ! Maar dit Landskampioenschap staat als een huis !

Wat een happenning was het in Ziggo Dome. Op weg met bussen vol supporters. Alles en iedereen in het Rood-Wit.

De fanclub(F-side) die in de nachtelijke uren naar Papendrecht was gegaan om daar alles van ons Rood-Wit te voorzien.

Maar ik wil een groot compliment geven aan ons bestuur en al die vrijwilligers die de laatste weken enorm veel werk hebben verzet.

Het is tegenwoordig niet makkelijk om bestuurders te vinden. Besturen is dikwijls een ondankbare en onzichtbare taak.

Maar onze bestuurders zijn bestuurders die de handen uit de mouwen steken en er ook gewoon ook op the day after waren om samen met vrijwilligers van de kantinecommissie ervoor te zorgen dat alles er weer spic en span uitzag na een daverende feestavond.

Een feestavond waar captain Marcel Segaar dan weer gewoon als DJ staat te draaien. Marcel die gaat stoppen met korfbal,  een Fortuna man in hart en nieren !. Dank dank voor al die mooie jaren!!

Dank natuurlijk ook aan onze hoofdsponsor,  Delta Logistiek, voor de financiële ondersteuning waar het o.a. ging om de aanschaf van “een beetje” shooters, waardoor Ziggo totaal Rood-Wit zag bij de opkomst van het team.

Het clubgevoel werd zeker ook gedeeld door de aanwezigheid van onze wethouder van sport, mevrouw Karin Schrederhof, die samen met haar echtgenoot ook geweldig heeft genoten van de laatste thuiswedstrijd en de wedstrijd in Ziggo.

Het was een Rood-Wit weekend om trots op te zijn!!

Bruun

Share This