LOPENDE ZAKEN

Lopende zaken of aflopende zaken ?

In juni 1992 werd een start gemaakt met de Fortuna loopgroep en op dinsdagavond 6 juli zijn we als loopgroep voor de laatste keer bij elkaar geweest .

En als je op zo’n avond bij elkaar bent kijk je natuurlijk terug op een periode van 29 jaar waarin je met elkaar lief en leed hebt gedeeld.

Het was mooi dat er ook oud-lopers en wandelaars waren.  Onder het genot van een drankje en een hapje werden veel herinneringen opgehaald.

Voorzitter van de loopgroep, Peter Iping, blikte terug in de tijd en trainers Francis en Bruun werden bedankt voor jarenlange inzet- het geven van de trainingen, en werden verrast met een leuk en lekker cadeau.

Voor de lopers/wandelaars was er in  de clubkleuren een witte danwel rode roos.

En ook al is er na 29 jaar  een einde gekomen aan de loop/wandelgroep, ze blijven natuurlijk vrienden van Fortuna.

Mooi ook dat Kok Louwen er was.

Hij begon op z’n 65-ste jaar te lopen bij onze groep en heeft inmiddels de prachtige leeftijd van 83 jaar bereikt …….en…….hij blijft lopen hoor .

Hij droomt al weer van deelname aan de Trompper Optiek Golden Tenloop in mei 2022.

Wat het lopen betreft, zal de Klaas Vaak Droomtijdloop in de nacht van 30 op 31 oktober wellicht gaan plaatsvinden. De voorbereidingen zijn gestart, maar het gaat dan wel over een halve marathon.

Deze “Lopende Zaken” wil ik mede namens Francis besluiten met een dankjewel aan alle lopers en wandelaars die ons als trainers zoveel mooie jaren hebben laten beleven, en ik besluit met onze wens …….”Blijf bewegen en genieten en blijf vooral gezond “

Bruun

 

Lees meer nieuws