Deze Lopende Zaken een felicitatie voor Mirjam Maltha en het Nederlands korfbalteam.
De wedstrijd België –Nederland werd rechtstreeks uitgezonden. De eindstand 18-27. Nederland dus wereldkampioen.
Van de 10 gespeelde WK-wedstrijden tussen de Belgen en de Nederlanders werd Nederland 9 keer wereldkampioen!
Nu met bondscoach Wim Scholtmeijer (geen onbekende binnen Fortuna). Mooie beelden van een feestend Nederlands team. In de Arena van Antwerpen was ook de koning van België van de partij(ja op de bank hoor).
4000 Belgen en 1000 Nederlanders volgden live de wedstrijd. Dat moet echt een geweldige entourage geweest zijn. Mirjam we zijn trots op je !

Wat onze loopgroep betreft hebben we sinds dinsdag na een lange afwezigheid Maurits weer in ons midden. Geweldig Maurits fijn dat je er weer bent. De geblesseerden wens ik namens de loopgroep natuurlijk een voorspoedig herstel.
Deze maand ook onze jaarlijkse Beaujolaisavond. Altijd gezellig. Vergeet je vooral niet aan te melden voor deze avond. Ook geblesseerden en lopers die we al een langere tijd niet hebben gezien zijn natuurlijk van harte welkom.

LICHTJESAVOND:
Op dinsdag 8 december zal de jaarlijkse lichtjesavond weer plaatsvinden. De training zal normaal doorgaan. Francis zal die avond de training verzorgen.

Als je met mij mee wilt om de lichtjesavond met een volledig veilige fakkel van sfeer te voorzien … laat het even weten.

Bruun

Share This