Jullie hebben het vast al gelezen op de site.  Op zondag 24 april zal er een sponsorloop worden gehouden voor de (korfballende)kinderen.

De ploegouders zullen daar alle informatie over krijgen en we zouden het als loopgroep geweldig vinden als er heel veel kinderen op de been gaan komen.

De  opbrengst van de sponsorloop is volledig bestemd om de “ton voor Fortuna” bij elkaar te krijgen.

Zaterdagavond is er een belangrijke stap gezet via de veiling.  Maar liefst € 10.000 bracht deze zeer gezellige avond op.

En dan korfbal op hoog niveau:

Zaterdag speelde de A1 tegen Groen Geel A1…..en dat is het team dat de koppositie aanvoert.

Het werd een kraker van een wedstrijd en maar liefst 61 ballen werden in 50 minuten tijd in de mandjes “gemikt”. Een winstpartij voor de onzen – 31-30 !!

A1…. namens de loopgroep van harte gefeliciteerd met het behalen van de kruisfinale(s).

Jullie hebben zaterdag als team een visitekaartje voor de korfbalsport neergezet!

Ook Fortuna 1 /Delta Logistiek wist een winnende partij te spelen tegen Dalto.  Ook jullie gefeliciteerd met deze belangrijke overwinning. Een gezellige sfeer in de hal……inclusief een geweldige groep enthousiaste muziekmakers uit De Zilk met de mooie naam “De Stropers”

Ook komen weekend zijn ze er weer J met dank aan de hoofdsponsor.

Compliment ook voor het bestuur dat alles uit de kast haalt en heel veel tijd en energie inzet  om Fortuna op de kaart te zetten.

Zag bijv. Wim Makaske met alle vlaggen uit de stomerij komen ……ze hangen er weer fris en fruitig bij  Het zijn mensen op de achtergrond die heel veel werk verzetten !!

Op Hemelvaartsdag, 5 mei,  zal de 29-ste editie van de Trompper Optiek Golden Tenloop plaatsvinden. Inmiddels hebben we 2500 inschrijvingen !

Schrijf je op tijd in voor de 2½- 5 of 10 km. En voor de jeugd is er ook een heel gezellige 1 km loop

Alle info te vinden op www.goldentenloop.nl

Namens de loopgroep wens ik alle lopers een mooie lenteperiode toe waarin jullie allemaal kunnen genieten van het prachtige weer.

De eerste lammetjes lopen of liggen al weer in de wei (foto)

 

Bruun

Schaapjes

Share This