Wat een geweldige weken hebben we achter de rug met onze club Fortuna/Delta Logistiek

Wij maken er als loop/wandelgroep deel vanuit ,maar ik heb het nu even over korfbal.

We hebben meerdere Landskampioenen en ons eerste team werd tweede tijdens een zinderende wedstrijd in Ziggo –Amsterdam .

Ik wil in deze  Lopende Zaken een groot compliment geven aan het bestuur waar het gaat om hun inzet in de afgelopen weken . En natuurlijk heel veel dank aan onze hoofdsponsor Delta Logistiek !!

Want wat moest er ontzettend veel worden geregeld …….zo hadden we rond de Paasdagen de narcissen actie ,die een prachtig bedrag voor de club opleverde om de kosten van de verbouwing deels te dekken. Met deze actie hebben we o.a. heel veel bewoners in De Bieslandhof heel blij kunnen maken .

Maar terugkomend op de  drukke dagen waar het ging om de weg naar Ziggodome verdienen het bestuur en natuurlijk de vele vrijwilligers een groot compliment !!

Mooi om mee te maken hoeveel supporters er waren in Amsterdam.

Want het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend dat er bussen waren geregeld waar we zomaar in konden stappen….dat er voldoende kaarten zijn ……dat er weer mensen achter de bar staan…dat er voldoende is ingekocht …de inzet van onze live stream mannen………de verslagen op de site en zo zijn er zoveel dingen te noemen die geregeld moesten worden.

Prachtige publiciteit voor onze club……beelden en live verslag Ziggo Sport –NOS sport …artikelen in de kranten ….kortom we staan weer stevig op de kaart !!

Kortom :   TROTS OP !!

Namens de loop/wandelgroep

Bruun

Share This