We hadden dinsdag een feestje te vieren. Kok Louwen inmiddels 15 jaar enthousiast lid van onze hardloopgroep is 80 jaar geworden. Hij trakteerde op overheerlijke taarten en natuurlijk hebben we hem toegezongen.

En kijk hoe fit hij op de foto staat.

Geweldig als je ziet hoeveel plezier Kok in het hardlopen heeft ook al werd hij de afgelopen periode best weleens geconfronteerd met vervelende blessures. Maar Kok zou Kok niet zijn als niet zou blijven werken aan z’n  herstel.

En wie weet gaat ie zich ook weer inschrijven voor de 31-ste editie van de Trompper Optiek Golden Tenloop. De inschrijving start op Valentijnsdag, woensdag 14 februari om 20.00 uur.

Wie is de eerste inschrijver ? Ik ben benieuwd.
Info : www.goldentenloop.nl

Tenslotte ben ik onder de indruk van de vrijwilligers die zich bezig houden met het tot stand brengen van een G-korfbalteam binnen Fortuna (hoop niet dat ik namen vergeet Petra-Lianne-Joyce-Renata)

Op zondagochtend om 10.00 uur staan ze in de hal waar een enthousiaste groep volop in beweging is .Heel mooi om te zien hoeveel plezier de aankomende korfballers in het spelletje hebben. En niet te vergeten de familie die ook zo blij is dat Fortuna deze mogelijkheid van G-korfbal nu kan aanbieden.

Mooie ontwikkelingen binnen Fortuna,waar steeds meer activiteiten plaatsvinden en ook de Fortunahal goed wordt benut doordat er leerlingen van het Mondriaancollege onze gast zijn.

Ook zal op korte termijn weer een kleedkamer als nieuw worden opgeleverd!

Op vrijdag 16 februari een diner in onze kantine ….. de menukaart ziet er schitterend uit (kok Wout heeft er weer iets moois van gemaakt).

Fortuna/Delta Logistiek volop in beweging !

Sportieve groet

Bruun

Share This