Met Fortuna naar een wedstrijd van ADO Den Haag!

Oh oh Den Haag! 🎶🔰
ADO Den Haag speelt 24 april een wedstrijd tegen Jong Utrecht en namens Fortuna hebben wij kaarten kunnen regelen voor onze leden! Super leuk om met jouw team een (zon)dagje weg te gaan! ⚽🏟
Dus zit jij bij het G-team, de welpen, F, E, D, of C?
In de onderstaande link kan je jezelf en je team opgeven voor deze leuke wedstrijd in Den Haag. (Een ticket kost 7,-) Ben jij erbij!? 🔰⚽ Meld je aan voor 28 maart!
MEER INFORMATIE OVER DE WEDSTRIJD ADO DEN HAAG – JONG UTRECHT
Hoelaat is de aftrap?
De aftrap vindt plaats om 12:15. Wel is het een aanrader om minimaal een kwartier voor de wedstrijd in het stadion te zitten. Zo pik je de sfeer mee en weet je zeker dat je optijd bent! Hou dus rekening met de tijd om te kunnen parkeren en om in het stadion te komen.
Hoe kom ik bij het stadion?
Het stadion is te bereiken met de auto. Bij het stadion bevindt zich P1. Daar kan je voor 10 euro een parkeerkaart kopen. Vanaf de Fortuna-hal is het 15 minuten reiden (zonder stadiondrukte meegerekend).
Ook is het niet raar om te gaan fietsen. Met de fiets is het vanaf Fortuna 35 minuten. Heel goed aan te fietsen dus!
Met het openbaar vervoer is het Car Jeans Stadion ook goed te bereiken. Randstadrail 3 en 4 (halte Forepark), lijn 19 (halte Station Ypenburg). Ook met de trein en bus 30 stap je uit bij de halte NS Station Den Haag Ypenburg. Alle haltes liggen op zo’n tien minuten lopen van het stadion.
Kan je bij Fortuna verzamelen?
Zeker! Vanaf Fortuna is het zo’n 15 minuten rijden. Om op tijd in het stadion te zitten en geen minuut te missen raden wij aan maximaal 11:15 te vertrekken vanaf de Fortuna kantine. (Regel wel eigen vervoer)

Lees meer nieuws