Noblesse Oblige wint de 7e Pubquiz

Het was alweer een jaar geleden en dus de hoogste tijd voor een nieuwe pubquiz bij Fortuna/Delta Logistiek. Gisterenavond was het dan zo ver: de 7e editie van dit succesvolle evenement. Maar liefst 30 teams hadden een plekje gevonden in de Fortuna-kantine waarbij anders dan andere keren ook het deel achter de schuifwand werd gebruikt.

Er was niet alleen veel animo voor deze avond, de deelnemers kwamen ook uit alle hoeken van de vereniging; van (oud)bestuursleden tot ouders van pupillen en van korfbalfitters tot spelers uit Fortuna 1 en 2. De vaste quizmasters Alain en Perry (www.pubquizshop.nl) kregen gezien het grote aantal deelnemers hulp van Ivar, die na zo’n 2.700 antwoorden nakijken een lamme arm had.

Zoals de deelnemers die al vaker hebben meegedaan gewend zijn waren de onderwerpen van de quizvragen weer zeer uiteenlopend. Vissen, prinsessen, reclamemuziek, de groene kaart van Richard Kunst en het duet van Emma Heesters en Rolf Sanchez, het kwam allemaal aan bod. Ook de traditionele petje-op-petje-af ronde was weer hilarisch door de maffe feitjes die daarin voorbij komen.

Uiteindelijk was er natuurlijk een winnend team en dat was net als vorig jaar Noblesse Oblige, met een ongekend hoog aantal punten. Op gepaste afstand werd Fortupedia tweede en The Bosses derde. De Bende van Ellende mocht de opblaascactus mee naar huis nemen als poedelprijs voor de laatste plaats in de ranking.

Alle deelnemers nogmaals ontzettend bedankt voor jullie deelname. Een extra bedankje voor de mannen achter de bar en speciaal ook voor Marije die de hele avond bitterballen heeft staan bakken. Ook daarin zie je wat voor mooie club Fortuna is. Ruim 160 deelnemers en nog een stuk of 15 man die gewoon gezellig een biertje komt doen op zo’n avond. Iedereen heeft weer onwijs genoten!

 

 

Lees meer nieuws

Oefenwedstrijden voorjaar 2024

De oefenwedstrijden voor het veld zijn inmiddels gepland. Mochten er nog wijzigingen komen dan zal dit met de betreffende teamouder worden gedeeld. Van enkele wedstrijden

Lees meer »