Paas-Narcissen actie Ton voor Fortuna

Aan de reeds lange lijst van acties die moeten leiden tot een Ton voor Fortuna, om uiteindelijk te kunnen starten met de eerste fase van de verbouwing van ons complex, is weer een nieuwe actie toegevoegd.
De verkoop van Paas-Narcissen!!

Bij korfbalvereniging TOP kennen ze deze actie al jaren en wordt er iedeRuud Westerbeek Ed Homr jaar een meer dan leuk zakcentje voor de club mee verdiend. Ruud Westerbeek, eigenaar van een groothandel in bloembollen en lid van de Sponsorcommissie van TOP/Quoratio, is de grote initiator van deze actie. Samen met veel vrijwilligers van TOP worden jaarlijks in november circa 30.000 potjes met narcissen klaar gestoomd voor de verkoop in het voorjaar, waarbij meerdere korfbalverenigingen en scholen de narcissen van TOP afnemen en vervolgens door verkopen voor de clubkas of de schoolkas.

Als aftrap van deze actie werd gisteravond, na de spannende wedstrijd tussen Fortuna/Delta Logistiek en TOP/Quoratio, door Ruud Westerbeek de eerste tray met narcissen aangeboden aan onze voorzitter Ed Hom. Het doel van Fortuna/Delta Logistiek is om via alle ouders, opa’s en oma’s, buren en bekenden van onze jeugdleden (Fortuna/Delta Logistiek B1 t/m F6) 5.000 potjes  te gaan verkopen. Maar nog mooier is natuurlijk wanneer jullie met de intekenlijsten in jullie woonwijk langs de deuren gaan om zoveel mogelijk potjes te verkopen.
Uitgaande van 18 teams met ongeveer 10 personen gaat dit om iets meer dan 25 potjes per jeugdlid!!
DIT MOET GAAN LUKKEN!!

Uiteindelijk zal dit, door super scherp in te kopen, de vereniging circa 2.500 euro gaan opleveren. Een mooie toevoeging aan de actie Ton voor Fortuna.

Wat zijn de prijzen van de Paas-Narcissen??

Tête à Tête Passat 5

1 potje    = 1 euro
6 potjes = 5 euro

Kortom, erg laagdrempelig en natuurlijk leuk om uw Paastafel eind maart met een paar mooie narcissen geel te kleuren.

De potjes worden geleverd in een zwart plastic bakje!!

Hoe gaan we het organiseren??

Alle kinderen van Fortuna/Delta Logistiek B1 t/m F6 krijgen na de Voorjaarsvakantie (begin maart) een intekenlijst via de ploegouders met als opdracht om minimaal 25 potjes te verkopen. Half maart worden deze lijsten weer ingenomen. Rond 20 maart krijgen we de bestelde potjes uitgeleverd en zullen deze worden gedistribueerd aan de kinderen om vervolgens bij de kopers af te leveren. De Pasen valt dit jaar vroeg dus op 27 en 28 maart hebt u een paar prachtige narcissen in uw woonkamer staan!!

Voor de super-verkopers onder ons liggen de volgende prijzen klaar:

  • Het kind dat de meeste potjes verkoopt mag bij een thuiswedstrijd aanwezig zijn bij de teambespreking van Fortuna/Delta Logistiek 1 en de wedstrijdbal aanbieden aan de scheidsrechter.
  • Het team dat de meeste potjes verkoopt mag een keer samen trainen met de toppers van Fortuna/Delta Logistiek A1.

Kan ik nu al potjes bestellen??

Heeft u geen kinderen meer bij Fortuna/Delta Logistiek spelen of bent u op een andere manier bij de club betrokken en wilt u toch een paar potjes Paas-Narcissen kopen?? Dit kan!! Stuur een e-mail naar pjmlboes@skpnet.nl. Gaarne de volgende gegevens vermelden:

  • Uw naam en telefoonnummer
  • Uw huisadres
  • Het aantal potjes dat u wilt bestellen

Als wij uw bestelling hebben ontvangen dan ontvangt u van ons een ontvangstbevestiging. Eind maart sturen wij u een e-mail met de datum waarop u uw bestelling kunt ophalen in de Fortuna-kantine. Bij het ophalen kunt u dan ook direct afrekenen.

Laten we er met zijn allen voor zorgen dat deze actie een groot succes wordt!!

Lees meer nieuws

Wedstrijdverslag 17 april

Zijn jullie ook zo benieuwd naar de verrichtingen van al onze jeugdteams? In deze rubriek kunnen jullie wekelijks teruglezen hoe de jeugdploegen het ervan af

Lees meer »