Pubquiz 6 oktober

Fortuna Events presenteert: De Fortuna meets DAS Pubquiz 2023

Wie is de buurman van SpongeBob Squarepants? In welk jaar ging de film Purple Rain in première? En welke club werd eerder opgericht? DAS Delft of Fortuna?
Zomaar drie quizvragen uit de pubquiz van vorig jaar. Weet jij de antwoorden nog? Doe dan dit jaar ook weer mee aan de Fortuna meets DAS Pubquiz 2023.

Na het overweldigende succes van vorig jaar zullen we ook dit jaar een grote pubquiz organiseren waaraan zowel leden van Fortuna als van DAS mee mogen doen. En ook dit jaar gaan we het weer doen in onze hal. Vorig jaar waren er ruim 200 deelnemers verdeeld over 40 teams. Hoeveel zullen er dit jaar meedoen? Vrijdag 6 oktober is het zover. Aanvang 20.30 uur.

Als je er vorig jaar bij was wil je vast weer meedoen. Was je er niet bij dan wil je dit niet nog een keer missen. De inschrijving is NU geopend. Zorg dat je er op tijd bij bent. Dit jaar verloopt de inschrijving via ons ticketsysteem en dit betekent dat je vooraf een ticket moet kopen om mee te kunnen doen. Je koopt een ticket PER TEAM, dus niet per persoon. Per team mogen er maximaal 6 mensen mee doen. Een ticket kost 30,75.

De vragen in de pubquiz zullen gericht zijn op DAS en Fortuna-leden van 18 jaar en ouder.

Dus stel snel je ideale pubquiz-team samen en koop een teamticket via onderstaande link:

https://store.ticketing.cm.com/01H7T4ZXPV8DEHBFSCFHY1XC3V

Bereid je voor op weer een spectaculair quizfeest georganiseerd door Fortuna Events en Pubquizshop.nl.

Lees meer nieuws

Elma, bedankt!

Kreeg jij ook altijd een verjaardagskaart van Fortuna voor je verjaardag? Dat klopt! Elma Woltman heeft meer dan 30 jaar lang alle verjaardagskaarten voor de kinderen

Lees meer »