Zo, het Fortuna Jeugdkamp 2018 zit er ook weer op. Nu alleen nog de bekendmaking van de teamindelingen van volgend seizoen en dan kan de vakantie echt beginnen. Maar nog net op de valreep voor de vakantie informeren wij jullie graag voor iets moois dat direct na de vakantie gaat plaatsvinden. Een evenement dat je nu alvast in je agenda moet noteren.

Op 1 september is het zover: Het grote “Leo Geluk Jeugd Toernooi“! Een korfbaltoernooi voor de A, B en C-jeugd. Maar dan geheel in stijl van wijlen Leo Geluk!

De toernooicommissie is dan ook tot op het bot gemotiveerd om dit evenement op z’n “Fortuna’s“ aan te pakken. Dat wil zeggen: Groots en spectaculair. Wij gaan er echt iets bijzonders van maken, maar daar hebben wij jullie allemaal bij nodig. Blokkeer dus dit weekend alvast in je agenda. Ook als je niet in de A, B of C-jeugd speelt. We hebben uiteraard ook weer de nodige vrijwilligers nodig.

Dit wordt weer een echt Fortuna-evenement. We gaan nog niet alles verklappen, maar een kleine “teaser“ kunnen we jullie wel geven:

  • Een toernooi met de beste jeugdploegen van Nederland.
  • Met een heerlijke BBQ en een spetterende feestavond voor alle deelnemers
  • En er komt een heuse Fortuna-camping.
  • En, geheel in het gedachtengoed van onze Leo, komen ook de breedtesport teams in actie.

Dus ga je volgend seizoen in een A, B of C-team spelen, dan moet je deze dag vrij houden. En nogmaals: deze “Save the date“ is niet alleen voor de spelers maar ook voor de vele vrijwilligers die we nodig hebben die dag.

Krijgen jullie er al zin in? Wij ook!
Hou de website in de gaten voor meer informatie.

De toernooicommissie

Share This