Seizoensafsluiting

Zou het niet geweldig zijn om het seizoen toch nog af te sluiten met je team bij Fortuna? Het kan!! Hieronder lees je hoe…

Volgens de huidige richtlijnen mag de kantine op 1 juli haar deuren weer openen, waarbij de richtlijnen van het RIVM uiteraard wel gevolgd moeten worden. We willen jullie de gelegenheid bieden om gebruik te maken van de kantine. Dit geldt voor alle teams, dus senioren en junioren. Wil je met twee teams tegelijk de seizoensafsluiting doen, is dat uiteraard ook mogelijk als daarbij de geldende richtlijnen van het RIVM in acht worden genomen. Wij hebben besloten dat er maximaal 50 personen tegelijk op het complex mogen zijn.

Wat bieden we aan?

We bieden jullie de mogelijkheid om met je team een seizoensafsluiting te organiseren bij Fortuna. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van een gezellige barbecue zijn of met een frietje met een snack. Het is daarbij wel de bedoeling dat alle consumpties van de club worden gekocht. Als je wilt barbecueën, vragen we je zelf te zorgen voor het vlees en de toebehoren, zoals houtskool, stokbrood, sauzen en dergelijke. Wij zorgen dat er een barbecue staat. Als je liever een frietje met een snack wilt, kun je dit bij de club kopen. Het is daarbij wel de bedoeling dat je zelf frituurt.

Je kunt uiteraard ook gebruik maken van het veld om bijvoorbeeld voor het eten een training te doen. Leef je daarbij uit, maar hou je wel aan de richtlijnen van het RIVM.

Data

We hebben voor de seizoensafsluiting de periode 1 juli tot en met 19 juli gereserveerd. Om iedereen de kans te bieden om zo’n gezellige seizoensafsluiting te doen, kun je je hier aanmelden. Hierin kun je aangeven wanneer je dit wilt doen en met welk team je dit wilt doen. Let op! De aanmelding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Je ontvangt een mail ter bevestiging.

Bardienst

Omdat we toch best veel teams hebben, en wij niet altijd aanwezig kunnen zijn, willen we jullie vragen om zelf de bardienst te regelen. Dat zal zeer waarschijnlijk alleen voor je eigen team zijn, omdat alle andere trainingen afgelopen zijn. We vragen jullie ook zelf te barbecueën of te frituren. We gaan ervan uit dat dit binnen ieder team opgevangen kan worden, omdat de meeste ouders wel eens bardienst hebben gedraaid.

Openen en sluiten

Ook voor het openen en sluiten vragen we jullie dit zoveel mogelijk zelf te regelen. Als dat echt niet lukt, kun je dit aangeven in de aanvraag.

Wil je dus ook een gezellige seizoensafsluiting houden bij Fortuna, vul zo snel mogelijk het formulier in!! Aanmelden kan tot 1 juli.

Lees meer nieuws

Elma, bedankt!

Kreeg jij ook altijd een verjaardagskaart van Fortuna voor je verjaardag? Dat klopt! Elma Woltman heeft meer dan 30 jaar lang alle verjaardagskaarten voor de kinderen

Lees meer »