Seizoensopening 19 aug

Hallo allemaal,

Om het komende seizoen goed in te leiden, willen we het met elkaar feestelijk openen!
De seizoensopening vindt plaats op 19 augustus van 14:00 uur tot 02:00 uur. Overdag zijn er leuke, actieve (water)spellen voor jong en oud zoals een stormbaan, rodeo stier en kun je heerlijke suikerspinnen halen bij de suikerspin automaat. De spelers uit de selectie zijn ook aanwezig, dus kun je de handtekeningen van je favoriete selectiespelers verzamelen.
Aan het einde van de middag gaat de bbq aan en kunnen we genieten van een lekkere maaltijd. Na de bbq is er een feest in de fortuna kantine. Muziek overdag wordt verzorgd door dj Brian en in de avond is dj Jochem er.
De dresscode voor de hele dag is rood/wit dus zorg dat je je mooiste rood/witte kleren aan doet!

Aanmelden voor de dag, BBQ en het feest kan via de cm ticket link, deze staat in de mail maar ook op de website en op de social’s van Fortuna events.
We zoeken nog vrijwilligers voor achter de bar die ons op deze gezellige dag kunnen helpen, meld je ook dan aan via de cm tickets!

Wij hopen jullie allemaal te zien deze dag, tot de 19e!

De evenementen commissie

Druk op de link en meld je aan via cm tickets.

Ben je benieuwd naar de andere evenementen dit seizoen druk op deze link.

Lees meer nieuws

Elma, bedankt!

Kreeg jij ook altijd een verjaardagskaart van Fortuna voor je verjaardag? Dat klopt! Elma Woltman heeft meer dan 30 jaar lang alle verjaardagskaarten voor de kinderen

Lees meer »