Afgelopen weekend was er weer het jaarlijkse slaapfeest. Zoals altijd in het eerste weekend van de herfst vakantie. Maar liefst 102 deelnemers en 18 man begeleiding begonnen om 19.00 uur aan het vernieuwde programma.

Een heel afwisselend programma, want de hele avond werden de kids beziggehouden. Zo was er een groot kussengevecht in de hal (altijd leuk), met een springkussen in het middelpunt. Ook werd er veel gesport: korfbal uiteraard, maar ook voetbal en trefbal. En als bij het korfbal Marcel Segaar een van de deelnemers is dan is het voor de kids al extra bijzonder.

Verder was er weer een escape room en dit jaar nieuw: een lasergame met obstakels.
Voor de allerjongsten was er een mega grote bioscoop (de Fortuna hal werd in een filmzaal veranderd en daar werd de film Coco gekeken), voor de C-jeugd was er een speurtocht en de B-aspiranten gingen ’s nachts op een “mobike challange“. U kent ze wel: de oranje fietsen waarover je de laatste tijd in Delft struikelt. De kids moesten eerst als groep zo’n fiets scoren en vervolgens via de stad naar het Delfste Hout en weer terug. Met onderweg diverse opdrachten. Op deze manier hebben we het ook voor de oudste kinderen geprobeerd leuk te maken.

Tussendoor werden er vele liters limonade, water en wel 30 kilo patat gedronken en gegeten. Verbaasd waren wij dan ook dat in de ochtend ook nog goed werd ontbeten. Waar laten die kinderen dat allemaal?

Bij het vertrek kregen de deelnemers nog een zakje chips naar keuze en daarna thuis lekker naar bed. Want wees nou eerlijk; we kunnen het beter het “niet-slaapfeest“ noemen…

Wij hebben erg genoten! Volgend jaar op herhaling!

gr.

De E.C.

Share This