Steun Fortuna/Delta Logistiek via SponsorKliks!

Deze week kon u op onze website al lezen over het reservefonds van Fortuna. Een van de acties van het reservefonds is SponsorKliks. Bestel voortaan uw pizza, kleding, vakantie, huurauto, verjaardagscadeaus, boodschappen en nog veel meer online via SponsorKliks en steun hiermee Fortuna/Delta Logistiek! Het kost u geen cent extra, maar levert Fortuna wel geld op! De opbrengst gebruiken we onder andere voor de financiering van projecten van onze vereniging.

Wilt u Fortuna/Delta Logistiek ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Fortuna. Voor u een kleine moeite, voor Fortuna directe inkomsten. Er zijn ruim 250 online shops aangesloten bij SponsorKliks dus er is altijd een online shop waar u terecht kunt. U kunt eventueel ook via uw mobiel bestellen, via de app van Sponsorkliks (te downloaden in de app store). (De app van Apple werkt tijdelijk niet goed, dus bestel dan nog even liever via de SponsorKlikspagina van Fortuna. De android app werkt wel prima!)

Meer informatie over de werkwijze van SponsorKliks voor Fortuna/Delta Logistiek vindt u op deze website in de rubriek sponsoring. 

Lees meer nieuws

Wedstrijdverslag 17 april

Zijn jullie ook zo benieuwd naar de verrichtingen van al onze jeugdteams? In deze rubriek kunnen jullie wekelijks teruglezen hoe de jeugdploegen het ervan af

Lees meer »