Supportersverslag 23 maart: een bijzondere dag, met complimenten voor de vrijwilligers!

Een bijzondere dag…

Zaterdag 23 maart 2024 gaat de boeken in als een bijzondere Fortuna korfbaldag. Om 16.00 uur speelde de A1 een gewonnen play-off wedstrijd, daarna speelde het tweede gevolgd door Fortuna 1.

Een mooi afscheid van Eva vd Zon… en de coaches van Fortuna 2… een laatste “optreden” van Han als verzorger… hij gooide nog 1x de handdoek in de ring na een ludieke actie.
En dan Ard ,die na 13 jaar afscheid nam als trainer/coach van Fortuna 1. Hij deed dat in stijl, door na afloop van de gewonnen wedstrijd als eerste tegenstander KCC veel succes te wensen bij de komende beslissende wedstrijd(en).
Een mooie samenvatting van 13 jaar Ard/Fortuna 1, een compilatie gemaakt door Wim de Koning, viel na afloop van de  wedstrijd te bewonderen. Voorafgaand aan de wedstrijd was er een enthousiast optreden van de Caribische brassband Ritmo, inclusief trompettisten.
De livestream met deskundig commentaar van Ferdinand en Niels mocht er ook  zijn. Niet bang om waar nodig kritisch te zijn. De livestream is dan ook zeker de moeite waard om terug te kijken. Mooie actie ook dat Ferdinand plotseling verscheen bij de dames Joy en Claire en even snel een leuk cadeau overhandigde aan Joy in verband met haar zwangerschap. Wat onwijs gaaf om Joy en Claire ook zo samen in actie te zien als presentator!
En als club zie je dan op zo’n zaterdag hoeveel mensen er actief zijn om het tot een geslaagde korfbaldag te maken. Drukte in de kantine …heel veel werk… het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend dat er overal vrijwilligers bezig zijn, maar dat is zeker niet het geval.
Compliment voor allen die zich hebben ingezet om zaterdag 23 maart 2024  tot een onvergetelijke unieke Fortunadag te maken!
Bruun van der Steuijt

Lees meer nieuws

Wedstrijdverslag 17 april

Zijn jullie ook zo benieuwd naar de verrichtingen van al onze jeugdteams? In deze rubriek kunnen jullie wekelijks teruglezen hoe de jeugdploegen het ervan af

Lees meer »