In het kader van een TON voor Fortuna hebben de ouders van de kinderen uit de C1 een spontane vrijwillige actie op touw gezet om zo ook een steentje bij te dragen voor de geplande verbouwing van de Fortuna kantine.

Vandaag zijn we begonnen met de eerste zaalwedstrijd in 2016. Tegen CKV Nieuwerkerk werd gewonnen met 6-10. Hiermee werd de koppositie verder verstevigd. Onze dank gaat ook uit naar onze ad-interim coach Ben Buis en de coach van Fortuna C2 Esther de Leeuw voor de coaching van vandaag omdat onze vaste coaches Bob en Sem beide afwezig waren.

Wat is het spontane idee?

Bij elk doelpunt dat de C1 scoort betaald ieder gezin (vrijwillig) 0,10 cent per doelpunt, welke in de C1 pot gestopt wordt. Zo zijn we vandaag met 9 euro begonnen. Dit stimuleert de kinderen ook om iedere week lekker veel doelpunten te maken om zo de ouders lekker veel te laten betalen 😉 Iedere week zal er in de C1 groepsapp een update geplaatst worden met de huidige tussenstand zodat iedereen hiervan op de hoogte is.

Aan het einde van het (veld) seizoen zal de totale opbrengst overhandigd worden aan het bestuur.

Deelname is natuurlijk geheel vrijwillig maar we moedigen andere (jeugd) teams zeker aan om dit ook op te zetten. Zo dragen we straks allemaal ons steentje bij aan de verbouwing van “ons” clubhuis. Want uiteindelijk hebben we er straks allemaal veel plezier van!

De ouders van Fortuna/Delta Logistiek C1.

Share This