Beste lopers en wandelaars,

 

Als gevolg van de door de overheid afgekondigde maatregelen op dinsdag 13 oktober, hebben we besloten om met ingang van heden de trainingen van zowel de lopers als de wandelaars voorlopig stop te zetten. Geen leuk bericht, maar helaas wel noodzakelijk om ons steentje bij te dragen en te helpen om de verspreiding van het coronavirus Covid-19 een halt toe te roepen.

 

Natuurlijk gaan we jullie de komende periode ontzettend missen, maar zodra het weer mogelijk is om samen verantwoord te sporten, dan zullen we de trainingen zeker weer opstarten. Hou je mailbox dus in te gaten. In de tussentijd kun je natuurlijk zelf blijven lopen en/of wandelen. Ook een kort rondje buiten is al verfrissend voor lichaam en geest 🙂

 

Probeer ook eens een leuke opwarmoefening: steek beide armen in de lucht. Laat vervolgens de linkerarm naar achter vallen en de rechterarm naar voren en draai dan een rondje met je armen (dus de ene naar voren en tegelijkertijd de ander naar achteren). Tip van Margreet: zet je rechterbeen naar voren, dan zou het eenvoudiger moeten zijn. Oefening baart kunst, bleek afgelopen dinsdag bij de looptraining.

 

Nu de dagen korter worden, begint het verlangen naar de Beaujolais waarschijnlijk ook bij jullie op te borrelen. Dit jaar zit een gezellige bijeenkomst in de kleine kantine met een hapje en een drankje er niet in, maar zodra het weer kan, dan zullen we ook weer wat gezelligs organiseren. Mochten jullie suggesties hebben, dan horen we dat graag.

 

We wensen jullie allemaal veel sterkte in deze bizarre tijden, hou vol, blijf bewegen en blijf gezond.

 

Groeten,

 

Bruun, Francis, Peter, Hanneke en Lia

Share This