Provincie Zuid-Holland organiseert op zaterdag 12 december A Run 4 Fun, een uniek hardloopevent op de A4 Delft-Schiedam. Om precies 10.00u wordt het startschot gegeven. Hardlopers kunnen kiezen voor een afstand van 5 of 10 km over het gloednieuwe asfalt. A Run 4 Fun maakt deel uit van Publieksdag A4 die wordt georganiseerd door Rijkswaterstaat en aannemerscombinatie A4all. Na de run is van 12.00 tot 16.00u het meest besproken stukje snelweg van Nederland voor de allerlaatste keer open voor wandelaars, fietsers en ander belangstellenden. De A4 Delft-Schiedam gaat binnenkort open voor het wegverkeer.

Voor runners wordt A Run 4 Fun een belevenis om nooit te vergeten. Wie meedoet, wordt gevraagd op zaterdag 12 december uiterlijk 9.45 uur aanwezig te zijn bij de start & finish, de tunnelmond ter hoogte van het informatiecentrum Delft-Schiedam, Woudweg 25 in Schiedam. Met de fiets is het informatiecentrum gemakkelijk te bereiken. Met de auto is dat niet mogelijk. Deelnemers kunnen hun auto parkeren op het parkeerterrein van Rijkswaterstraat, Derde Werelddreef 1, Delft. Vanaf het parkeerterrein rijden pendelbussen van en naar het informatiecentrum. Ter plekke zijn er geen omkleed- en opbergfaciliteiten. Inschrijven voor A Run 4 Fun is niet nodig, maar u mag wel laten weten of u komt via iods@pzh.nl.

IODS

Provincie Zuid-Holland organiseert A Run 4 Fun omdat zij een sleutelrol vervult in het programma IODS, de Integrale Ontwikkeling tussen Delft en Schiedam. Dankzij dat programma is er gelijk met de realisatie van de A4 Delft-Schiedam geïnvesteerd in Midden-Delfland en omgeving als het gaat om landschap, natuur en recreatie.

Meer informatie

Voor meer informatie over IODS, de publieksdag A4 en A Run 4 Fun, zie www.iods.nl

Bron: Persbericht IODS/Provincie Zuid-Holland 3 december 2015.

Share This