Seizoen 2017/2018 gaat de boeken in als één van de mooiste in onze clubgeschiedenis. Wat een seizoen, wat een mooie club! Van FKS toernooi tot de kerstmannen fiets tocht naar Avanti. Van de 3 play off’s tegen PKC (met de 3e wedstrijd in Papendrecht als absoluut hoogtepunt) tot de dubbele finale in de Ziggodome. En vergeet Het 60 jaar Fortuna weekend niet of de eerste wedstrijden op ons nieuwe veld.

We zullen dit geweldige seizoen samen gaan afsluiten en wel – zoals bekend – op zondag 10 Juni met het schutterstoernooi en de afsluitende BBQ.

Inschrijven voor schutterstoernooi is nog mogelijk
Inmiddels hebben we al 162 (!) deelnemers mogen verwelkomen voor het schutterstoernooi dus het wordt weer een mooie strijd tussen de koppels in alle verschillende leeftijdscategorieën. Heb jij je nog niet ingeschreven? Dat kan nog via deze link. Maar doe dit wel snel, want woensdag sluit de inschrijving. Het inschrijfgeld voor deze activiteit is zoals alle jaren 2 euro per persoon.

Vrijdag worden de pouls en het regelement op de site gezet aangaande het Schuttertoernooi. Let op: we beginnen om 12.00 uur met schieten dus kom op tijd.

Inschrijven voor de BBQ kan ook nog
Na het schutterstoernooi volgt de afsluiting van het seizoen met een gezamenlijke BBQ. Kosten voor de BBQ zijn 8 euro. Voor de kleintjes is er ook de kinder BBQ voor 5 euro. De vele vrijwillers van deze mooie club eten gratis, echter ook zij moeten zich wel opgeven via deze pagina. Dit kan nog tot donderdag.

Tot zondag
De EC.

Share This