G-toernooi bij Dijkvogels
Vandaag was het dan zo ver, ons eerste echte toernooi bij Dijkvogels. Afgelopen woensdagavond op de training hebben we een oefenwedstrijd
gespeeld met een scheidsrechter. Dik Scherft nogmaals bedankt voor het fluiten! De tegenstanders Milan , Esther, Myrthe, Nika en Senne ook bedankt voor jullie hulp. Woensdag was het erg warm, maar gelukkig was de temperatuur vandaag beter en was het droog. Er stonden drie wedstrijden op ons programma .
De eerste wedstrijd was tegen Dijkvogels. Er werd goed de diepte in gelopen met snelle doorbraken waardoor het in de rust 4-0 stond voor ons. De eindstand was 7-0.
De tweede wedstrijd speelde we tegen Reflex/HKV . Een leuke wedstrijd met als eindstand 3-3
De laatste wedstrijd tegen Nio hebben we 4-2 verloren. Er waren mooie afstandsschoten van Nio en zelfs een mooi doelpunt van Saskia, die tegen haar eigen ploeggenoten scoorde omdat ze even mee mocht doen bij Nio.
Wat hebben jullie goed gespeeld en wat een inzet hebben jullie laten zien! Saskia heeft mooie doelpunten laten zien. Patrick heeft goede ballen onderschept en heeft mooie doelpunten gemaakt. Lea had goed inzicht , onderscheppingen en goed samenspel zodat anderen konden scoren. Jessica was snel en was goed op schot met haar doelpunten. En Yvonne had goede afvang ballen onder de paal en een hele mooie kans onder de korf die helaas mis ging. Kortom we hebben een geweldige dag gehad met elkaar en genoten van jullie vorderingen met het korfballen. We zijn hartstikke trots op jullie allemaal.
De trotse coaches Petra , Renata, Joyce en Lianne

 

Share This