Deze keer een terugblik op een prachtige korfbalwedstrijd bij “Groen Geel” in Wormer. Een minder mooie wedstrijd in Delft  – de Kopjesloop met uitstekende resultaten en de Bonte Haasloop in Wateringen inschrijfgeld voor het goede doel:

Cystic Fibrosis

Wat betreft de wedstrijd in Wormer waar de A1 een prachtige wedstrijd speelde in een sfeervolle ambiance was het echt genieten.  Als twee teams in staat zijn in een speel tijd van 50 minuten 62 ballen in een mandje te mikken dan kun je zeggen dat er een mooi “potje” korfbal wordt gespeeld. Een zaal vol publiek. Helaas verloor onze A1,  maar het team heeft keihard gewerkt.  Eindresultaat 33-29.

Vond het ook leuk om een aantal Groen Geel mensen te hebben gesproken die onze A1 ook een compliment gaf.

Zondag werd de wedstrijd tussen Fortuna  1 Delta Logistiek en Blauw Wit gespeeld  en die wedstrijd was  minder aantrekkelijk.

Er werd stilgestaan bij het overlijden van Leo Geluk en de minuut  stilte was echt indrukwekkend.

Maar het werd een wedstrijd  van  weinig beleving.

En dat nog wel met een oproep op de site om vooral in een sfeervolle ambiance te spelen en in het Rood-Wit te komen.

“De hel van Delft “ ????? Wie pakt het op ?

Eindstand 15-25.

 

De Kopjesloop zondag was  een loop om niet snel te vergeten. Met de Brabantse hardloopfamilie v.d. Wansem aan de start werden zeer goede tijden gelopen.

Marjon vd Wansem(24) liep een recordtijd op de 15 km in 56.29. Haar vriend  54.59 op de 15 km  en moeder Marlien van Beek(50) was eerste vrouw op de 10 km in een tijd van 39.18.

 

Zoals bekend gaan we dit jaar de nodige evenementen organiseren om geld bij elkaar te brengen om de verbouwing, na 12 jaar plannen maken, nu daadwerkelijk te gaan starten.

Op 23 januari is er een PUB quiz. Het lijkt me leuk om ook met een aantal lopers in te schrijven.

Wie doet er mee? Laat het me weten.

 

Dan op zondag 24 april (zoals nu de planning is) gaan we als loopgroep een sponsorloop organiseren voor de korfballende kinderen en hun vriendejes/vriendinnetjes. We denken hierbij aan welpen t/m C-teams, die in een half uur zoveel mogelijk rondjes gaan lopen.  Volledige opbrengst van de sponsorloop zal ook ten goede komen aan de verbouwing.

Meer informatie volgt.

 

Bruun

Share This