De sponsorloop komt steeds dichterbij.  Alle voorbereidingen worden getroffen.  We gaan er een feestje van maken op zondag 24 april.

De Welpen en F-teams lopen op het Hoofdveld, 1 rondje is 200 m

De E-teams lopen over de stoep rond het Hoofdveld, 1 rondje is 250 m

De D- en C-teams lopen het zelfde rondje als de E-teams+ een stukje over het gras, rond de zandbak en daarna verder over de stoep, 1 rondje is 350 m.

Natuurlijk mogen vrienden-vriendinnen-klasgenoten enz. ook meelopen.  Zorg ervoor dat er zoveel mogelijk sponsors op de sponsorformulieren komen J.  De opbrengst van de sponsorloop is volledig bestemd voor de verbouwing (Ton voor Fortuna).

Op zaterdag 2 april werd het officiële startsein gegeven voor de verbouwing. Een mooi moment in de kleine kantine waar niemand minder dan Fortunezen van het eerste uur Jim en Ruud symbolisch “de aftrap” deden.

We kunnen blij zijn met zo’n enthousiast bestuur en Ed Hom had als voorzitter een prima inspirerende toespraak.

Dan een groot compliment voor de A-1.  Ze speelden zaterdag een mooie pot korfbal in een sfeervolle druk bezochte Fortuna-hal (zie verslag op de site).
Tijdens de wedstrijd van de A1 was er prima muziek te beluisteren als er werd gescoord. En zoals jullie zien ……Annie is een echte liefhebber van een beetje herrie 🙂

foto 2foto 3

Komende zaterdag de uitwedstrijd in Nijeveen.  Heel veel succes!! Geef je snel op als je met de bus mee wilt, dat is altijd een geweldige gezellige belevenis.Mooie momenten van respect de afgelopen dagen i.v.m. het overlijden van Johan Cruijff. Hoe mooi kan stilte in een vol stadion zijn.  Indrukwekkend. Afscheid van een groot sportman.

Ben je van plan de Trompper Optiek Golden Tenloop te gaan lopen.  Schrijf je snel in. Alle info op www.goldentenloop.nl

Ook is de inschrijving gestart voor de Klaas Vaak Droomtijdloop.  Inschrijven via www.droomtijdloop.nl

Op zaterdag 18 juni zal de 4e editie van de gebouwenloop plaatsvinden dwars door het nieuwe ziekenhuis en er zullen veel trappen in het parcours zitten J

Komende zondag 10 april marathon Rotterdam. Een feest ook om te gaan kijken.

Ook 10 april Kopjesloop in de Delftse Hout. Inschrijven in de kantine van korfbalvereniging DES.

Veel loop- en wandelplezier.

Bruun

 

 

 

.

Share This