Komende zaterdag is de dag van de play-offs voor Fortuna 1 en A1.
Voor de jongere jeugd dit ook een belangrijke dag: het Kampioenschap van Nederland voor hoofdklasse C en D wordt gespeeld! Kunnen zij het geweldige succes van vorig seizoen, waarin beide teams zowel de titel in de zaal als op het veld veroverden, evenaren? Kom de jonge helden aanmoedigen!

Fortuna C1: Wijk bij Duurstede. Er rijdt een bus!
Fortuna C1, dat ongeslagen de zaalcompetitie afsloot, speelt haar toernooi bij KV Viking in Wijk bij Duurstede, in sporthal “Mariënhoeve-West”, Lekdijk Oost 13.
Om 10.15 uur wordt het toernooi geopend, Fortuna C1 speelt haar eerste wedstrijd om 11.00 tegen Groen Geel C1. Alle informatie en uitslagen zijn te vinden op https://www.nkc2019.kvviking.com
Om 8.15 uur vertrekt de bus vanaf Fortuna naar Wijk bij Duurstede. Wil je nog mee? Dat kan! Stuur dan een berichtje naar jeugd@fortuna-korfbal.nl. Kosten: jeugd t/m A 5 euro, volwassenen 10 euro.

Fortuna D1: Dordrecht
Fortuna D1 mag nog dichterbij haar kunsten vertonen; bij Deetos. Het adres van de sporthal is Vorrinklaan 202, 3317 KZ Dordrecht.
Ook onze D1 was ongenaakbaar in de competitie en gaat er een mooie dag van maken.

Om 11.00 spelen zij hun eerste wedstrijd tegen SKF D1 uit Veenendaal. Alle informatie en uitslagen zijn te vinden op https://deetossnel.nl. Rechtsboven in de rode balk staat “NK”.

 

Share This