Fortuna/Delta Logistiek A1 ook op het veld naar de play-offs!

Door in de afgelopen twee weekenden twee zeer ruime overwinningen op LDODK en OVVO te behalen plaatste de A1 zich voor de play-offs op het veld.

13 mei 2017: LDODK A1 – Fortuna/ Delta Logistiek A1: 14-27

In de 1e helft kan LDODK tot vlak voor rust via tussenstanden van 4-7, 6-9 en 8-11 nog aardig bijblijven. In de laatste 8 minuten voor rust loopt Fortuna nog uit naar 8-14. Na de rust knalt de A1 door naar 9-20 en daarna wordt de wedstrijd prima uitgespeeld met nog meerdere mooie goals. De wedstrijd eindigt bij 14-27.

20 mei 2017: OVVO A1 – Fortuna/ Delta Logistiek A1: 10-31

Binnen 3 minuten is de wedstrijd eigenlijk al beslist. Het staat door een flitsende start van de A1 dan 0-4. Een time out van OVVO helpt niet want daarna gaat het naar 0-6. De rust komt bij 5-16. In de 2e helft hetzelfde beeld van een oppermachtig Fortuna dat verder uitloopt en de wedstrijd afsluit met een prachtige 10-31 overwinning.

Weer plaatst de A1 zich dus voor een play-offs. Opnieuw een superknappe prestatie. Op het veld werd nog geen enkele wedstrijd verloren. De laatste twee wedstrijden zal duidelijk worden of Fortuna thuisvoordeel heeft in deze play offs. Donderdag speelt de A1 op Hemelvaartsdag de uitwedstrijd bij Groen Geel en zaterdag komt nummer 2 Nieuwerkerk naar Delft (aanvang 14.00 uur). Veel succes A1!