In het weekend van 22 tot en met 24 juni gaat de jeugd van Fortuna/Delta Logistiek weer op kamp. En traditioneel koppelen we daar een leuk thema aan. Maar wat dat thema dit jaar wordt? Dat houden we nog even geheim. Inschrijven kan via het formulier op deze pagina, of je kunt een inschrijfformulier inleveren. Het ingevulde kampformulier kan in de bak gedaan worden die op de bar staat.

Toetsweek en wel mee?
Dit jaar valt voor een aantal scholen de toetsweek direct na het kampweekend. Dat vinden we heel vervelend, maar helaas was verplaatsen niet meer mogelijk. Toch willen we voor zoveel mogelijk leden een fantastisch kamp organiseren. Mocht je wel mee gaan, maar eerder opgehaald worden, laat dat dan in het inschrijfformulier weten.

Schrijf je voor 1 april in!
Welpen (vanaf vijf jaar) tot en met de B-aspiranten kunnen zich inschrijven voor het kamp. Natuurlijk verwachten we ook dat jullie trainers dit jaar van de partij zijn. Mocht je nou geen teampje doen, maar wel mee willen. Schrijf je dan ook in. Er zijn altijd teams die nog leiding nodig hebben, we kunnen te allen tijde handjes gebruiken. De inschrijving sluit op 1 april. De kosten voor het kamp bedragen dit jaar € 59,75 per deelnemer.

Word vriend van Fortuna’s Kamp
Wil jij, net als wij, de kids een onvergetelijk kamp bezorgen? Word vriend van Fortuna’s Kamp. Als bedrijf of particulier kunt u al vanaf vijftig euro een bijdrage leveren aan het Fortuna-kamp. En er zijn verschillende mogelijkheden. We kunnen uw bedrijf of naam verbinden aan een spel. Geïnteresseerd? Vraag naar de mogelijkheden.

Digitaal inschrijfformulier

Naam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Team (verplicht)