Inschrijven Fortuna meets DAS pubquiz

Op vrijdag 7 oktober organiseren wij de Fortuna meets DAS Pubquiz. Vergeet je niet in te schrijven.

In de jaren voor corona hebben we al vele pubquizzen bij Fortuna georganiseerd en nu we met DAS nieuwe buren hebben gekregen leek het ons leuk om ook leden en ouders van deze basketbalclub uit te nodigen. Inmdiddels hebben zich zo’n 18 teams ingeschreven en daar zitten ook al teams van DAS tussen. Super leuk. Maar het kan nog veel leuker worden als er nog meer teams mee doen. We hebben al veel reacties gekregen van mensen die mee willen doen, maar die zich nog niet officieel hebben ingeschreven via de website.

Omdat wij op tijd moeten kunnen doorgeven hoeveel tafels en stoelen we willen huren is er nu een deadline ingesteld voor de inschrijving. Je kan je nog inschrijven t/m vrijdag 30 september a.s. Dus zorg dat je niet te laat bent!

Een pubquizteam bestaat uit 4 tot 6 mensen met een minimale leeftijd van 18 jaar. Minimaal één van de teamleden moet een binding hebben met Fortuna of met DAS (spelend lid, ouder van een spelend lid, vrijwilliger, bestuurslid, etc.).

En vergeet niet: het is bij een pubquiz helemaal niet belangrijk dat je veel weet. Het gaat vooral om de gezelligheid en de lol die je met elkaar hebt. Wij zorgen voor een goede sfeer, lekker hapjes en drankjes en een paar originele, grappige, soms pittige quizvragen.

Dus schroom niet; schrijf je in! Ga naar https://www.fortuna-korfbal.nl/event/fortuna-meets-das-pubquiz/

 

Lees meer nieuws

Elma, bedankt!

Kreeg jij ook altijd een verjaardagskaart van Fortuna voor je verjaardag? Dat klopt! Elma Woltman heeft meer dan 30 jaar lang alle verjaardagskaarten voor de kinderen

Lees meer »