Voor de meeste ploegen breken de laatste wedstrijden van de competitie alweer aan. Een aantal ploegen is nog steeds in de race om het kampioenschap of zelfs plaatsing voor het NK. Maar naast deze spannende ontknoping van de competitie, staan er aan het einde van het seizoen nog 2 prachtige evenementen op de agenda. Evenementen die je niet wilt missen. En waarvoor je je dus wel even in moet schrijven!

Muziekquiz

Op vrijdagavond 1 juni staat de Muziekquiz op het programma. Marcel Segaar en Perry Stinis zorgen weer voor een spetterende avond waarin jullie muziekkennis wordt getest. Van pop tot klassiek en van toonladders tot muziek in films. Diegene die er vorig jaar bij waren weten dat het hierbij niet alleen om de kennis draait, maar dat het vooral een hele gezellige avond wordt. Stel daarom een team samen van 4 tot 6 personen en doe net als die vele andere teams die zich al hebben aangemeld, mee. Inschrijven doe je op: https://www.fortuna-korfbal.nl/event/muziekquiz-2018/.

Seizoensafsluiting met schutterstoernooi en BBQ

Seizoen 2017/2018 sluiten we ruim een week na de muziekquiz af met de Seizoensafsluiting. Deze ouderwets gezellige Fortuna-dag bestaat uit het schutterstoernooi en een BBQ. Er hebben zich al een veertigtal koppels aangemeld voor het schutterstoernooi in de verschillende leeftijdscategorieën. Maar daarbij missen we nog wel wat toppers. Trommel je schuttersmaatje op en schirjf je in op https://www.fortuna-korfbal.nl/event/seizoen-afsluiting-schutters-toernooi-2018/ en blijf daarna gezellig een hapje eten op de BBQ.

De evenementencommissie is klaar voor twee mooie afsluitende evenementen! Jij ook? Schrijf je in en kijk samen terug op dit geweldige seizoen!

 

Share This