• Dit evenement is voorbij.

Valentine Vrijwilligersavond

14 februari @ 20:00 - 23:00

Als grote blijk van waardering organiseert het Bestuur van Fortuna/Delta Logistiek voor alle actieve vrijwilligers een Valentine Vrijwilligersavond.

Op vrijdag 14 februari ben je vanaf 20.00 uur van harte welkom. De ambiance zal volledig in het teken staan van Valentijnsdag om te laten zien dat Fortuna/Delta Logistiek van haar vrijwilligers houdt. Fortuna/Delta Logistiek voorziet in een welkomstdrankje en lekkere hapjes. We vragen jou alleen om vrijwillig aanwezig te zijn, veel plezier te maken en met elkaar te genieten van een hartverwarmende avond.

Wil je ons voor 4 februari even laten weten of we je mogen verwelkomen? Vul het formulier op deze pagina in.

Aanmeldformulier Vrijwilligersavond

Ja, ik kom naar de Valentine Vrijwilligersavond

Mijn naam

Mijn e-mail adres

Als je op 'Verzenden' klikt, gaan wij er van uit dat je ook daadwerkelijk komt. Dit i.v.m. de inkopen.
Het e-mail adres wordt alleen gebruikt om een bevestiging van je aanmelding te sturen.

Datum:
Tijd: